perjantai 16. syyskuuta 2011

17. Lintuset

Kuten eilen mainitsin, lakkasin uudet kynnet. Pohjaväriksi valikoitui Sephoran tummanvihreä. Halusin kokeilla Charming Nailsin laattaa, ja valitsin kuvaksi linnut, jotka leimasin nimettömiin ja peukaloihin. Konadointi vaatii minulta vielä harjoittelua, varsinkin kohdistaminen on välillä hankalaa. Kuvat ovat oikeasta kädestä, sillä se onnistui tällä kertaa paremmin vaikka olenkin oikeakätinen. Kuvien ottaminen vasemmalla kädellä ilman, että käsi värisi olikin melko vaikeaa.


Pohjalakka ei ole luonnossa ihan noin vaalea kuin kuvassa vaan on oikeasti hieman tummempi. Leimausten päälle latoin Konadin päällyslakkaa ennen kuin lisäsin Cesarsin pikakuivattavaa. Se jättää upean kiillon ja toimi muutenkin hyvin, mutta mielestäni haisee oudolta.  


Käytetyt lakat:
Sephora - Prom Night
China Glaze - Admire
Konad - Top Coat
Cesars - Rapid Dry Top Coat

Vuorokauden aikana lakat ovat vetäytyneet hieman kärjistä. Olen huomannut saman vaikutuksen myös muutaman muun lakan kohdalla pikakuivattajaa käytettäessä. Vähän harmillista, sillä kynteni lohkeilevat aika helposti, ja pelkään tökkääväni ne johonkin ja kynsien katkeavan. Eli taas on lakkojen vaihto paikallaan, vaikka muuten nykyiset lakkaukset ovat ihan kivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti