maanantai 22. elokuuta 2011

5. Suede and Glitter


Viikonloppu meni niin kiireisissä tunnelmissa etten kerenny koneelle. Vaihdoin lakat kuitenkin lauantaina, koska edelliset alkoivat olla sen verran kuluneet tipeistä. Ja koska minun piti silloin juosta paikasta toiseen, kynsille päätyi näyttävää nopeasti eli Nfu Oh vaaleanpunainen hololakka (#63). Kuva tosin jäi ottamatta ennen kuin lakat alkoivat lohkeilemaan.

Tänään päätin tehdä hieman tummemman lakkauksen. Olin kerennyt laittaa jo aluslakkaa ennen kuin päädyin OPIn suede-lakkaan. Tarkoituksenani oli laittaa tummansinistä, ja Russian Navy suede osui silmiini ensimmäiseksi. Aluslakan (tai liian pimeän lakkaus/kuvauspaikan) takia lakka ei näytä kynnellä ihan sellaiselta kun sen kuuluisi. Mutta nätti se on silti.


Nimettömiin ja peukaloihin oli ihan pakko lisätä kerros BeYun hopeaa glitterlakkaa. Muutenhan kynnet olisivat näyttäneet liian tylsiltä. Niiden päälle laitoin vielä Rimmelin Matte Finish-lakkaa, ettei glitterlakka jäisi epätasaiseksi. Alla kuvat käytetyistä lakoista (ilman Rimmelin Matte Finishiä, jonka unohdin kuvata.)

OPI - Russian Navy Suede
BeYu - 393 Shimmering Silver
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti