torstai 6. lokakuuta 2011

25. Cesars-tilaus

Tein maanantaina tilauksen CesarsShopiin, sillä en voinut vastustaa hyviä alennuksia. Ostin kaksi Color Clubin lakkaa, jo pitkään himotuslistalla olleen Masquerading ja Uptown Girl, joka päätyi ostokoriin hetken mielijohteesta (onneksi!). Tilasin siskolleni oranssin Koo-Koo Cachoon, mutta unohdin kuvata sen.


Tilasin kolme Konadin erikoislakkaa, vaaleanvihreän, -sinisen ja -violetin. Aiemmin minulla oli vain musta ja valkoinen Konad lakka, eli ihan tarpeellinen (ja perusteltu) lisä kynsitarvikkeisiin.


Uusia leimauslaattojakin oli hankittava kun edullisesti sai. Ostin siis m13, m38 ja m63 laatat. Tekisi mieli tilata vielä lisää laattoja, sillä omistan niitä tällä vain hetkellä muutaman.


Kaupanpäällisiksi sain alla olevan Nail Tattoo arkin.

Kynsille oli heti saatava ihana Uptown Girl. Aiemmin luulin, etten tarvitsisi tätä lakkaa, mutta onneksi tajusin, ettei lakkakokelmassani ole vastaavaa violetin sävyä. Tämä on nimittäin aivan ihana! Siksi jätinkin kynnet yksiväriksiksi.

Tänään halusin kuitenkin kokeilla myös muitakin uutuuksia, joten leimasin koko kynnen kuviot m63 laatasta. Hieman meni vinoon leimailut, pitää vaan harjoitella enemmän. Lopputulos näyttää mielestäni kivalta, sillä kuvio antaa anteeksi hieman vinoon menneet leimailut.

Käytetyt lakat:
Color Club - Uptown Girl
Konad - Pastel Violet
Konad Top Coat

2 kommenttia: