sunnuntai 23. lokakuuta 2011

28. Viikon kuulumisia

Tämä viikko on ollut hurjan kiireinen, samoin ensi viikko tulee olemaan ainakin osittain. Sen takia olin jopa neljä päivää samoilla lakkauksilla. En muista koska viimeksi olisin pitänyt samaa lakkausta yhtä kauan. Kuvaa en tullut ottaneeksi, mutta ne olivat siniset crackle lakkaukset. Alla kuitenkin kuva tasan viikon takaisista kynsistä. Lakkana oli e.l.f.in Coral. Lakan väri on kiva, mutta perhostarrat olivat mielestäni melko rumat, joten tasan vuorokauden näitä pidin. Sitten tulivatkin ne yli puolet viikosta kynsillä olleet cracklet.
 
 
Käväsin perjantaina töiden jälkeen kauneus- ja terveysmessuilla. Halusin tsekata mitä OPIn lakkoja oli myynnissä. Olin todella iloinen kun huomasin, että myynnissä oli pari suede lakkaa, joista toista minulla ei vielä ollut. Se oli siis ostettava, samalla nappasin mukaan kevään Texas kokoelman vihreän lakan kun se maksoi vain 5 euroa. Käsirasvan sain siskoltani, joka osti OPIn pikakuivattajan ja sai kaupanpäälle kaksi minirasvaa.
 Raspberry Violet Juice - käsirasva
OPI - Don't Mess with OPI
OPI - Lincoln Park After Dark Suede

Ensimmäiseksi oli pakko saada kynsille uusi ihana suede lakka (tosin se oli paras valinta myös ajan puutten vuoksi). En saanut napattua hyvää kuvaa. Ihana lakka, vaikka huono kestoinen onkin. Ensi viikolla tulee olemaan luulatavasti lisää suede lakkauksia, sillä tiedossa on taas kiireinen viikko. Onneksi minulla on melkein kaikki OPIn suede lakat, vielä kun löytäisin We'll Always Have Paris Sueden kokoelmaani olisin iloinen.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Toivottavasti teillä on kivempi viikko edessä kuin minulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti